BLOG


- - -

29 feb. 2024

Nieuwe kaarten

De laatste 3 routes op Brabants grondgebied zijn opnieuw ingetekend. De afstanden zijn niet al te lang i.v.m. de terugfietstijd en de data zijn onder voorbehoud. (Het kaartprogramma vraagt heel dwingend om een datum). Maar uiteindelijk moet alles toch nog langs de Hoge Raad ter goedkeuring.

19 feb. 2024

Ziekenbezoek


Vorige week, na de ingreep, deed Roel melding in de groepsapp: "Knie-operatie prima verlopen. Nog geen pijn". Een dag later: "Moet nog een nachtje extra in ziekenhuis blijven. Teveel bloedlek." Op vrijdag na thuiskomst: "Vandaag voor het eerst het gevoel dat het de goede kant op gaat."
Dat was voor ons het sein om 'live-contact' op te nemen. En dat gebeurde dus vandaag, gewapend met een versnaperingspakket. Roel deed 'op z'n Roels' ouderwets verslag van de ziekenhuisperikelen.
Het herstel gaat, zoals al eerder gememoreerd, de nodige maanden in beslag nemen.
We wensen Roel voorspoedig herstel en houden u op de hoogte.3 feb. 2024

Gecanceld

Tijdens het voorjaarsoverleg van 1 februari hebben we besloten om de driedaagse in april te annuleren. Gezien de tijd die het herstel van Roel z'n knieoperatie vergt, is half april niet reƫel en komt eerder de zomerperiode in beeld. En misschien is dat ook nog te opportunistisch. We wachten af. In ieder geval wensen we Roel veel sterkte bij de ingreep en de tijd erna.
Tijdens het overleg hebben we nog wel kunnen genieten van de fotovideo die Roel had gemaakt van de niet gepubliceerde foto's van , met o.a. het betoverende licht langs de rand van het Reichswald. Andere dingen konden we ons moeilijker herinneren.
(De fotovideo staat overigens niet online!)

30 jan. 2024

Kogel

Roel heeft eindelijk duidelijkheid. In de groepsapp maakt hij melding van de voortgang in de planning van de operatie: 'De kogel is door de kerk, half februari is de knieoperatie'.
Wat dat gaat betekenen voor de komende etappes is nog niet duidelijk. We horen tegenstrijdige berichten van 'deskundigen' over de duur van het herstel. Voorlopig gaan we ervan uit dat april a.s. nog geen optie is. Wordt vervolgd.

2 jan. 2024

Nieuwjaar - Volgende etappes


Het nieuwsoverzicht van 2023 is te vinden.
De komende etappes zijn in principe gepland. We weten alleen nog niet zeker of de midweek dan ook daadwerkelijk doorgaat. Een en ander is nog afhankelijk van ziekenhuisopname van Roel. Hij staat al een tijdje ingepland voor een nieuwe knie. We wachten af.

We hebben gelukkig al wel een nieuw logeeradres op het oog ten zuiden van Etten-Leur.
Best wel een tref, want 'ouder-wordende-grensfietsers' hebben nogal wat noten op hun zang, wat betreft overnachtingmogelijkheden, ligging, prijs en privacy!!
En dat mag natuurlijk allemaal!