NIEUWS

❯Pagina's op de site zijn allemaal nog in ontwikkeling!❮

Om de site te maken zijn we eind 2019 overgestapt van Dreamweaver (Adobe) naar Visual Studio Code (Microsoft). Dat is nog wel even een overgang om alle code (tekst en opmaak) zelf te schrijven. Best wel een hele klus dus. Kleuren en layout voor de subpagina's liggen nog lang niet vast. Het experimenteren met de mogelijkheden is aardig om mee bezig te zijn. Langzaam maar zeker zal de site z'n vorm en inhoud krijgen.


Het NLBE-GrensWandelWeekend 2 ('NLBE-GWW2') is ook geregeld en staat gepland voor 27 t/m 29 maart 2020. We kiezen ons onderkomen (net als de vorige keer) bij Klein Kullen in Terziet/Epen. We starten net over de grens bij Nurop (Teuven) in het Vlaamse land en hopen op zondag bij de Maas te zijn. We zijn bezig om de routes in te tekenen. Hierbij maken we, zoals gememoreerd, ook gebruik van bestaande wandelnetwerken. Hieronder alvast een voorbeeldje van route NLBE-03, de korte route van vrijdagmiddag, met daaronder een hoogtekaartje.


iPad gebruikers zullen het kaartje mogelijk niet te zien krijgen.
De browser Safari heeft moeite met de tag "iframe". Dit heeft ook gevolgen voor de kaartjes die al gebruikt zijn binnen de oude site. Aandachtspunt dus!


hoogtekaart
We krijgen de laatste heuvels voor de kiezen.

Bekijk de hoogtekaart Interactief